duminică, 9 octombrie 2011

Echipele naţionale

În Hattrick este exact ca în lumea reală, există echipe naţionale care se află în competiţie pentru supremaţie. Dar în Hattrick antrenorul echipei tale naţionale este ales de tine! Fiecare ţară din Hattrick are o echipă naţională de seniori, dar şi o echipă U-20 compusă din jucători de 20 de ani sau mai tineri. Asta înseamnă că fiecare ţară are doi antrenori de naţională, ambii aleşi de comunitate.

Formatul Campionatului Mondial

Campionatul Mondial începe la fiecare al doilea sezon şi debutează cu o rundă de calificare. 32 de echipe promovează din această rundă a Campionatului Mondial. Sunt trei tururi consecutive de grupe, cu câte 4 echipe în fiecare grupă, iar primele două se califică în turul următor. Ultimele două tururi sunt meciuri eliminatorii, începând cu semifinalele şi culminând cu Finala Campionatului Mondial. Campionatul Mondial U-20 începe la un sezon după Campionatul Mondial şi urmează acelaşi format.

Tragerea la sorţi pentru Runda I a Campionatului Mondial este bazată pe ranguri care sunt stabilite prin rezultatele de la Campionatul Mondial anterior. Când nu sunt programate meciuri pentru Campionatul Mondial, echipele naţionale pot juca amicale.

Alegeri

Alegerile se desfăşoară la începutul sezonului, începând cu prima zi după finala campionatului mondial. La fiecare al doilea sezon alegeţi antrenorul naţionalei şi la fiecare al doilea sezon alegeţi antrenorul U-20. Fiecare antrenor e ales pentru două sezoane, sfârşindu-şi mandatul după Finala Campionatului Mondial.

Componenţa echipei naţionale

Antrenorul naţionalei alege până la 26 de jucători (din echipe cu utilizator uman), inclusiv antrenor(i), fără limitare dintre jucătorii cu aceeaşi naţionalitate ca echipa pe care o reprezintă. O dată ales, antrenorul poate vedea datele jucătorilor din echipa naţională la fel cum sunt văzute la club.

Deţinerea unui jucător din echipa naţională

Dacă unul dintre jucătorii tăi se află în echipa naţională, abilitatea lui de a juca pentru echipa ta nu va fi afectată. Meciurile naţionalelor şi meciurile echipelor de club se desfăşoară în zile diferite, deci îl poţi folosi oricând. Dar meciurile pentru echipa naţională nu îi vor folosi la antrenament. Totuşi, nu este ferit de accidentări dacă joacă pentru echipa naţională.

Dacă jucătorul tău ajunge să joace un meci în echipa naţională sunt mai multe beneficii pentru club:

- Vei primi o reducere salarială de 33% sau 40% din salariul jucătorului, depinde dacă ţara în care se află clubul pentru care joacă e una străină sau cea natală.

– Jucătorul câştigă multă experienţă.

– Dacă un jucător se accidentează şi trebuie să părăsească terenul într-un meci jucat pentru naţionala sa, pe lângă reducerea salarială obişnuită, clubul va primi o compensaţie de 100% a salariului de bază al jucătorului pentru numărul de săptămâni estimate de accidentare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

;